U2 konsert i Brussel

Den siste U2 konserten i Europa under deres Joshua Tree turne i 2017 blir arrangert i Brussel den 1 august. Har du lyst til å få med deg denne godbiten?

Joshua Tree turneen til U2 i 2017 kommer til å bli en fantastisk turne. Det er mange byer som er triste for at de ikke får besøk (les: Wien, Praha, Budapest), men det er noen få heldige byer som derimot kan glede seg enda mer over at de faktisk får besøk. Brussel er en av de!

I utgangspunktet er det lagt opp til en U2 konsert i hver by, men allerede nå har ekstra konserter med U2 blitt annonsert i byer som London, Amsterdam, Paris og Roma. Kommer det samme til å skje i Brussel? Det vet vi ikke enda, men om det blir en ekstra konsert vil den bli arrangert den 2 august i så tilfelle.

Når U2 kommer til Brussel skal de opptre på en arena de har opptrått tre ganger tidligere. King Baudouin stadion har plass til omlag 80,000 mennesker og det forventes at det blir stappfullt når Bono entrer scenen utpå kvelden den 1 august. Det er ikke så mange artister som har hatt gleden av å opptre her ettersom den er så stor, men noen av de andre artistene som har vært på denne stadion i tillegg til u2 er The Rolling Stones, Celine Dion, Madonna, Mylène Farmer, Robbie Williams, Bon Jovi, Bruce Springsteen, Beyoncé, One Direction og Johnny Hallyday.

Har du lyst til å få med deg U2 konserten i Brussel den 1 august? Du kan bruke lenken nedenfor for å kjøpe billetter til denne eller en av de andre U2 konsertene i Europa i 2017.

U2 konsert i Brussel i 2017
U2 konsert i Brussel i 2017

U2 konsert i Brussel 2017

King Baudouin Stadium
1 august, 18.30

Billetter: Viagogo

Det er mange andre spennende programmer i Brussel som du bør sjekke ut i tillegg. Hva med en spennende ølsmaking i Brussel, et besøk til Mini-Europa, eller kanskje en tur opp i Atomium? Du kan lese mer om disse og mange andre aktiviterer og severdigheter i Brussel her i vår norske Brussel Guide.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *