Severdigheter

Severdigheter i BrusselHvis man sammenligner Brussel med andre storbyer i Europa er det kanskje ikke byen som er preget av utrolige landemerker og flotte severdigheter. Men, hvis man tar en ekstra titt vil man likevel finne mange skatter som gjør byen så trivelig som den nettopp er. Den store stjerna i Brussel er selvfølgelig torget midt i sentrum, med gamle bygninger bygget i herlig gotisk stil og med utrolig god stemning. Denne er også vakker på kveldstid.

Utover dette kan Brussel by på mange flotte kirker, deriblant den femte største kirken i hele verden (Sacre Couer). Inne i sentrum finner man også en flott gågate med tak over, vakker, stemningsfull og fristende for de som vil kjøpe god sjokolade, klær eller andre spennende saker.

Brussel er jo også tilholdstedet for EU-parlamentet, så for de interesserte er det mulig å besøke dette under dagene i Brussel. Mens man går i den retningen er det også mulig å fortsette videre bort fra sentrum, og der ligger en flott park med bilmuseum, krigsmuseum og noen herlige bygninger, så den bør man heller ikke gå glipp av.

Se deg rundt, og les mer om Brussels severdigheter her:

Severdigheter i Brussel