Transport

Transport i BrusselBrussel har et godt utarbeidet transport system, og her kan du benytte deg av fire (seks) metrolinjer, trikker og utallige busser. Ved hjelp av disse vil du få ordnet 99% av alt det du trenger under oppholdet ditt i Brussel, så hvis du bare setter deg litt inn i systemet, vil du kunne nyte godt av transporten i Brussel.

Det viktigste og enkleste framkomstmiddelet å sette seg inn i er metroen. De seks linjene tar deg rundt inne i sentrum, og også ut i utkantstrøk av byen i forskjellige retninger. Billettsystemet er enkelt å sette seg inn i, og prisene er heller ikke så gale.

Om du kommer med fly til Brussel og ankommer til Charleroi eller til Brussel Airport har vi også informasjon som hjelper deg å ta deg trygt fram fra flyplassen og inn til sentrum.

Transport i Brussel

Til og fra Brussel lufthavn

De fleste av de større flyselskapene (også kjent som de dyre flyselskapene) reiser til Brussel lufthavn (ikke Charleroi). Lavprisselskapene som...

Read more ...

Charleroi til Brussel

Flere og flere reisende ankommer med lavprisselskaper til Charleroi flyplass et godt stykke utenfor Brussel. Det er ikke en stor...

Read more ...

Metro kart

Metro kart
Brussel har 4 metrolinjer, eller 6, eller 7, alt ettersom hva man regner for å være metro. Offisiellt er det...

Read more ...

Kollektivtransport

Kollektivtransporten er svært godt utbygd i Brussel, og du kan enkelt ta deg rundt i byen ved å bruke den....

Read more ...

Tog i Belgia

Tog i Belgia
Den enkleste måten å ta seg rundt i Belgia på er ved å bruke togbanen. Dette er et godt utbygd...

Read more ...