Charleroi til Brussel

Charleroi AirportFler og fler tilreisende til Brussel ankommer til Charleroi flyplassen som ligger et godt stykke utenfor Brussel. Den minner litt om Rygge eller Torp flyplass i Norge, det vil si søte og små, men fungerer fortsatt helt topp og er ikke så upraktisk å ankomme til som man ofte kunne tro.

Ved ankomst er det jo bare å plukke opp baggasjen, og den enkleste måten å ta seg til sentrum av Brussel på er å bruke flyplass bussen som går fra rett utenfor terminalbygningen hvert 30 minutt. Tur/retur-billetten med denne bussen koster 22 Euro og den tar deg inn til togstasjonen Midi i Brussel. Herfra kan du enkelt hoppe i en taxi, eller bytte til metro for å ta deg fram til ditt respektive hotell. Det finnes mange taxi muligheter også, men det er ikke så mye raskere, og bussen fungerer faktisk veldig bra.

Hvis du allikevel skulle ønske taxi fra flyplassen, kan dette bestilles på forhånd eller så er det bare å ta en taxi som står utenfor flyplassen. Vårt tips er allikevel å bruke bussen som er helt grei, billig og effektiv!

For de som bestiller returreise er det greit å vite at bussen tilbake til flyplassen Charleroi starter fra nøyaktig samme sted som man blir sluppet av bussen ved ankomst til Brussel, så greit å ha hodet med seg for å legge merke til hvor dette er ved ankomst. Togstasjonen Midi er forøvrig veldig stor, så hvis du kommer med metro dit på avreisedagen bør du beregne 10 minutter ekstra på å ta deg fra metro til buss, da det er stort areale og kan være litt vanskelig å få oversikten med en gang i hvilken retning man må gå for å komme seg til stedet bussen starter fra.

For å arrangere privat transfer kan du gjøre dette med hjelp av Viator.

Charleroi Airport

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *