Charleroi til Brussel

Charleroi lufthavn

Flere og flere reisende ankommer med lavprisselskaper til Charleroi flyplass et godt stykke utenfor Brussel. Det er ikke en stor flyplass, men det fungerer fint, og det er et stykke kake å komme til Brussel fra flyplassen, i hvert fall hvis du følger våre råd.

Etter ankomst, plukk opp bagasjen din, gå til utsiden av terminalen, og se til høyre. Der finner du en ekspressbuss som går fra flyplassen til Brussel hvert 30. minutt. Bussbilletten koster ca 20 Euro per person, og bussen tar deg til Midi Station i sentrum av Brussel. Bussen tilbake til Charleroi flyplass går fra samme sted i Brussel som der du ankom på turen fra Charleroi til Brussel.

På Midi stasjon kan du ta metroen til hvilken destinasjon du vil i Brussel. Hvis du vil reise til et annet reisemål i Belgia, kan det også gjøres herfra ved hjelp av jernbanesystemet.

Vil du heller reise med taxi fra Charleroi til Brussel?

Det er mulig å bestille en privat sjåfør for å hente deg på Charleroi og deretter kjøre deg direkte til hotellet eller leiligheten din i Brussel (eller andre steder i Belgia). Vil du sjekke hvor mye det koster og kanskje bestille en taxi? Fyll ut skjemaene nedenfor for å finne ut hvor mye en overføring mellom Charleroi og Brussel vil koste.

Et lite råd:

Planlegg god tid for returbusstransport til flyplassen. Midi-stasjonen i Brussel er enorm, så det kan ta litt tid å komme seg fra metroen til stedet der bussen går. Når det gjelder fly som går i tide, trafikkforsinkelser og så videre, er det alltid nyttig å beregne 30 minutter mer, bare for å være sikker.

Charleroi lufthavn

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *