Fra Brussel flyplass

Brussels AirportDe fleste flyselskaper som ikke går inn under billig flyselskapet kategorien ankommer til Brussels Airport (og ikke Charleroi). Denne flyplassen ligger kun 12 kilometer fra sentrum, noe som gjør den til en av de mest sentrale flyplassene i verden. For de som ankommer til Brussels Airport er det flere muligheter man kan bruke for å ta seg inn til sentrum fra flyplassen, og her kommer vi med tips om noen.

Med tog:
Det finnes togterminal på flyplassen, og her går det flere tog til de sentrale togstasjonene i Brussel hver time. Hvis man ikke skal til Brussel, men til andre byer i Belgia er dette også en ideel måte å reise på.

Med taxi:
Det finnes taxier som venter utenfor terminalen som kjører deg til sentrum for rundt 35 Euro. Merk dog at det finnes ulisensierte taxier som også står og venter, og hvis man går inn i feil taxi kan man risikere å bli lurt! Autolux og Unitax er to merker man vanligvis kan stole på.

Med buss:
Det finnes flere bussvarianter en kan bruke for å reise fra flyplassen og inn til sentrum, men vi anbefaler vanligvis tog. Hvis man likevel vil kjøre buss kan man bruke linje 12 og 21 (Line 12/Line 21) som kjører deg til stasjon i området rundt Eu parlamentet og Luxemburg parken i Brussel. For mer informasjon er det bare å besøke www.stib.be.

Privat transport;
Ønsker du å ha en sjåfør som venter på deg ved ankomst? Ta en titt på følgende side der du også kan bestille dette: Viator.

One thought on “Fra Brussel flyplass

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *