Til og fra Brussel lufthavn

Brussel lufthavn

De fleste av de større flyselskapene (også kjent som de dyre flyselskapene) reiser til Brussel lufthavn (ikke Charleroi). Lavprisselskapene som WizzAir, RyanAir og Easyjet flyr til Charleroi, mens Lufthansa, British Airways og så videre kommer til Brussel lufthavn. Denne flyplassen ligger bare 12 kilometer fra Brussel, noe som gjør den til en av de mest sentrale flyplassene i verden. Når du ankommer Brussel lufthavn er det flere måter å komme seg til sentrum på, og her finner du noen av dem.

Fra Brussel flyplass med tog

Det er en jernbanestasjon på flyplassen, og togene går herfra til flere store byer i Belgia hver time. Dette gjør det ideelt for reiser til enten Brussel eller til andre destinasjoner i Belgia.

Reis fra Brussel lufthavn med taxi.

Det er drosjer venter utenfor terminalen tar deg til sentrum for ca 50 Euro. Du bør imidlertid være klar over det faktum at det er ulisensierte drosjer som venter også, og å legge inn feil taxi kan gjøre at du må betale mer. Du kan forhåndsbestille flyplasstransport til en fast pris fra Brussel lufthavn ved å fylle ut skjemaene nedenfor.

Reis fra Brussel lufthavn med buss.

Flere alternativer finnes for de som ønsker å reise med buss fra flyplassen til sentrum. Med buss 12 og 21 kan du reise til en stasjon i nærheten av EU-parlamentet og Luxembourghagen. Dette er sannsynligvis en av de billigste måtene å komme seg til sentrum. For mer informasjon, besøk www.stib.be.


One thought on “Til og fra Brussel lufthavn

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *