Shopping

Ved første syn kan det virke som om indre Brussel er tomt for motebutikker og man lurer nesten på om de ikke finnes i det hele tatt. Men, du må ikke bli lurt av første inntrykket. Butikkene er her, og det finnes gode muligheter for shopping i Brussel!

Galerie Royales de Saint-Hubert
Kanskje det mest stilige stedet å besøke for shopping i Brussel er Galerie Royales de Saint-Hubert. Dette ligger svært nær til torget og er enkelt å besøke. Det er en shopping gate, men med tak over. Dermed blir det en vakker arkade med butikker der du kan kjøpe suvenirer, sjokolade og lignende Belgiske ting. Men, hvis du ønsker å shoppe klær og se Zara og lignende butikker er ikke dette stedet å besøke.

Rue Neuve
Bare noen steinkast og noen kvartaler fra torget ligger det som er Brussels virkelige shoppinggate. Her finner du Zara, H&M, C&A og de andre typiske merkene man finner i alle andre Europeiske shoppinggater også. Nærmeste metrostasjon til gata er De Brouckere, og mens du trasker gjennom gata kan du jo fylle magen med litt Belgiske vafler som også finnes på flere steder i gata.

Agora
Bare et lite hjørne borte fra Grote Markt (torget) ligger Agora. Det er et senter med lite plass, masse butikker, skinn, parfyme og alt mulig rart som er vanlig på slike små markeder. Dette er billigere enn på merkevare butikkene, og hvis det er kaldt ute er det alltid godt og varmt inne på Agora. Kan være morsomt å besøke, i allefall hvis man har plass til litt ekstra stæsj i baggasjen på veien hjem.

Waterloolaan
Hvis du ønsker å shoppe i de mest eksklusive butikkene kan du ta metroen til Louise. Herfra er det bare å gå rundt i Waterloolaan hvor du blant annet finner Louis Vuitton, Gucci, Hermes, Ralph Lauren, Carlier, Eric Lompard, Armani og andre snertne butikker.

Det er også greit å vite at før jul er det bra med julemarkeder og herlig stemning i området mellom børsen og Grote Markt, så ikke gå glipp av dette i perioden før jul og fram til en stund etter jul!

Andre shopping relaterte artikler

[RSSImport display=»30″ feedurl=»http://www.brusselguide.no/tag/shopping/feed»]

Shopping i Brussel

2 thoughts on “Shopping

    • worldcityguides says:

      Langfredag er en helt vanlig dag, påskesøndag er som en vanlig søndag, mens 2 påskedag er som en søndag (i stor grad).

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *