Andre Rieu konsert den 8 januar i Brussel

Visste du at Andre Rieu kommer til Brussel for å opptre i Palais 12 den 8 januar? Høres det ikke fantastisk ut? Gå ikke glipp av konserten hvis du er en Andre Rieu tilhenger.

Andre Rieu konserten i Brussel er hans andre konsert i 2017. Den første blir arrangert i Amsterdam dagen i forveien, men siden turen er kort mellom Brussel og Amsterdam er Andre Rieu klar til å stå på scenen i Brussel allerede dagen derpå. Han kommer selvfølgelig ikke alene, men med seg på scenen vil han ha med sitt Johan Strauss orkester som han grunnla en god stund tilbake i tiden.

Andre Rieu konsert den 8 januar i BrusselHvis du har sett eller hørt Andre Rieu tidligere vet du at denne mannen ikke bare er en fantastisk musiker. Han er også kjent for sitt gode humør og herlige vitser. Forhåpentligvis kommer han til å dra fram denne sjarmen også under konserten i Brussel den 8 januar. Er du nysgjerrig og ønsker å få med deg begivenheten?

Etter konserten i Brussel kommer Andre Rieu å reise videre til Tyskland. Der skal han opptre i en god stund ettersom han skal innom byer som Erfurt, Stuttgart, Munchen, Hannover, Dortmund, Mannheim, Nurnberg, Frankfurt, Kiel og Køln før han setter snuta most vest for å opptre i Paris den 31 mars.

Har du lyst til å kjøpe billetter til noen av disse Andre Rieu konsertene i 2017? Du kan se full oversikt over priser og mer på lenken nedenfor.

Andre Rieu konsert i Brussel

Sted: Palais 12
Tid: 20.00, 8 januar

Billetter: Viagogo

Har du litt tid til overs mens du er i Brussel anbefaler vi at du ikke bare utforsker Brussel og byens severdigheter. Det er nemlig utrolig flott å reise på noen utflukter fra Brussel og det mest populære av alle reisemål er byen Brugge som ligger et lite stykke fra Brussel. Du kan enkelt besøke byen med tog fra Brussel, med buss eller kanskje du heller vil leie en bil? Du kan lese mer om slike utflukter og andre programmer i Brussel her i vår norske Brussel Guide. God reise!

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *