Depeche Mode konsert i Antwerpen i 2017

depeche-mode-concert-in-antwerpen

Dessverre kommer ikke Depeche Mode til Brussel under deres Europa turne i 2017, men heldigvis kommer de til Antwerpen.

Depeche Mode turneen i 2017 blir arrangert i forbindelse med lanseringen av bandets nye album som blir sluppet våren 2017. Det kommer til å hete Spirit og hvis du vil være godt forberedt før konserten i Antwerpen bør du høre på dette en god del ganger i forkant.

Konserten med Depeche Mode i Antwerpen er den tredje under deres store turne. Før de ankommer til Antwerpen den 9 mai skal de nemlig opptre i Stockholm den 5 mai og deretter i Amsterdam den 7 mai. Siden skal de besøke storbyer i Europa som London, Paris og Roma og i de tre byene kommer det til å bli store utendørskonserter med så mye som opptil 80,000 tilskuere. I Antwerpen kommer konserten derimot til å foregå innendør i Sportpaleis, så det blir titusener av mennesker, men ikke på langt så mange som i Roma, London og i Paris.

Depeche Mode kommer også til besøke litt mer utradisjonelle byer under sin turne. Blant annet skal de innom Minsk i Hviterussland, og bildet nedenfor er tatt fra en av deres konserter i Minsk et par år tilbake i tid!

Depeche Mode konsert i Antwerpen i 2017
Avis De Miranda / Shutterstock.com

Depeche Mode konsert i Antwerpen

Dato: 9 mai, 18.30
Sted: Sportpaleis

Billetter: Viagogo

Glem for all del ikke at du kan lese mer om hva som skjer i Brussel her i vår norske Brussel Guide. Du finner også informasjon om de viktigste severdighetene i byen, spennende aktiviteter, utfluktsmuligheter og selvfølgelig om transport, restauranter og enda mer.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *