Green Day konsert i Brussel 2017

Bare 12 dager før Valentindagen i 2017 kan du lade opp stemningen med en Green Day konsert i Brussel. Høres det bra ut, eller vil du heller spiler vafler og drikke belgisk øl?

Green Day konsert i Brussel 2017For noen så høres det kanskje romantisk ut med en Green Day konsert, mens det for andre høres ut som alt annet enn romantisk. Green Day er nemlig ikke kjent først og fremst for sine romantiske slagere, men heller for punk musikk der man hopper, banger og danser i vilden sky. Nå er Time of Your Life et eksempel på det motsatte, så mens man hører på den kan det jo bli litt romantisk, men i utgangspunktet er nok ikke en Green Day konsert det mest romantiske programmet du kan finne i Brussel.

For Green Day kommer det nok til å bli veldig bra med konserten i Brussel. Det er nemlig den nest siste Green Day konserten under deres store turne i 2017. De starter det hele i USA og så avslutter de turneen med masse konserter rundt i Europa. De skal blant annet innom byer som Praha, Krakow, Oslo, Stockholm og Berlin, men når de kommer til Brussel vet de godt at de bare har en konsert igjen, og den er dagen etterpå i Paris.

Om du synes det høres gøy og spennende ut med en Green Day konsert i 2017 kan du kjøpe biletter til alle de forskjellige konsertene hos Viagogo.

Green Day konsert i Brussel

2 februar, 19.00
Forest National

Konserten i Brussel blir altså arrangert den 2 februar og den starter klokka 19.00 i lokale Forest National. Dette er et populært sted for konserter og den mest populære arenaen for slike konserter i Brussel. Nå har det seg slik at mange kjente artistert gjerne reiser til Antwerpen i stedet for Brussel, men heldigvis gjør ikke Green Day det. Resultatet er at fans fra verden rundt kan få høre sitt favoritt band i Brussel og så slipper de dermed å reise til Antwerpen av den grunn!

Har du litt tid til overs mens du er i Brussel er det mange flott programmer og aktiviteter vi kan anbefale. Du kan lese mer om alle disse og mye mer i vår norske Brussel Guide.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *