Coldplay konserter i Brussel i 2017

Under Coldplay sin store Europa turne i 2017 er Brussel en av byene bandet kommer til å besøke. Og til store glede for alle Coldplay fans i Belgia kommer ikke bandet bare til å opptre en gang, men i stedet skal de ha to konserter i Brussel.

Det kommer til å bli ekte sommerfest når Coldplay kommer til Brussel. De to konsertene blir arrangert den 21 og den 22 juni og begge konsertene kommer til å starte 19.00. Stedet for de to konsertene er King Baudouin stadion, den samme arenaen som vil bli brukt under U2 konserten i Brussel den 1 august, og dette er en fantastisk arena som har plass til opp i mot 80,000 mennesker under slike konserter. Du skjønner hva du har i vente hvis du velger å få med deg en av de to Coldplay konsertene i Brussel, gjør du ikke?

Coldplay konserter i Brussel i 2017
Coldplay konserter i Brussel i 2017

Coldplay konserter i Brussel i 2017

King Baudouin Stadium
21 og 22 juni, 19.00

Billetter: Viagogo

På siden vi henviser til ovenfor kan du kjøpe billetter til alle Coldplay konserter i Europa og i resten av verden i 2017. Billettene er kanskje ikke så billige, så hvis du synes det blir for dyrt kan du jo vurdere å droppe konserten og heller bruke pengene på å utforske byen i stedet. Brussel har enormt mye å by på og du kan lese mer om spennende severdigheter og aktiviteter her i vår norske Brussel Guide.

Om du vil høre på Coldplay for alle penga, men ikke får med deg konsertene i Brussel i juni kan du selvfølgelig vurdere å høre Coldplay i Paris litt under en måned senere. Der skal de nemlig ha tre konserter, så det blir full fest, og bruker du litt ekstra tid i Paris kan du kombinere en Coldplay konsert på Stade de France med en U2 konserter på Stade de France. Det høres vel spennende ut, gjør det ikke? Du kan lese mer om Coldplay og U2 i Paris i den norske Paris Guiden.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *