Simply Red konsert i Antwerpen

Simply Red AntwerpenMick Hucknall og kara i Simply Red legger ut på turne igjen i forbindelse med sitt 30-års jubileum. Under turneen som heter Big Love Tour kommer de til å besøke Berlin, Hamburg, Roma, Amsterdam, Dublin og Paris… og selvfølgelig kommer du også til Belgia, til Anstwerpen.

I manges øyne er Antwerpen diamantenes hovedstad i Europa. Hvis du så spør hva som er Belgias hovedstad er det helt klart Brussel. Men, om man spør seg selv hvilken by som er konsertenes hovedstad i Belgia er svaret helt uten tvil Antwerpen. Av en eller annen grunn elsker stjernene å komme til Antwerpen, mens svært mange dropper Brussel under sine turneer. Nettopp dette skjønner man når man forstår at Sportpaleis i Antwerpen er en av verdens mest brukte konsertarenaer. Og hit kommer Simply Red den 18 november i 2015, kvelden etter at de har spilt og rocket scenen i Zenith i Paris.

Blant de store slagerne til Simply Red er kanskje Sunrise, Stars, The Right Thing, Holding Back the Years og It’s Only Love de mest kjente. Om du har lyst til å høre disse og andre Simply Red slagere kan du kjøpe billetter til Simply Red konsertene verden rundt i 2015 på linken som du finner litt lenger ned på siden. Om du heller vil gjøre noe annet mens du er i Brussel, er det mange spennende aktiviteter som venter på deg som du kan lese mer om i vår norske Brussel Guide!

Sportpaleis
Schijnpoortweg 119, 2170 Antwerpen

Billetter: WorldTicketShop

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *