Mark Knopfler i Antwerpenben

Mark Knopfler BelgiaFra mai i 2015 er Mark Knopfler ute på turne og han kommer blant annet til å besøke Belgia. Han skal dessverre ikke til Brussel, men om du er villig til å reise en time med tog befinner du deg i Antwerpen, og der kommer Mark Knopfler til å opptre den 5 juni i 2015.

Om du synes det er kjipt med Antwerpen kan du selvfølgelig vurdere å besøke Amsterdam den 6 juni, for da skal han opptre der, men det er jo noe spesielt med å besøke Antwerpen, byen som er kjent for diamanter mer enn noen annen by i Europa. Så, hvor du skal se og høre Dire Straits legenden er opp til deg, men muligheten er gitt, så det er bare å gjøre seg klar i alle fall!

Mark Knopfler kommer til å besøke mange andre byer i Europa også under sine turne i 2015, blant annet London, Paris, Dublin, Zurich og Glasgow, og om du skulle ønske billetter til en eller flere av disse konsertene kan du kjøpe de på lenken som du finner litt lenger ned i artikkelen. Kos der på konsert, og om du velger å dra til Antwerpen kan det være greit å vite at arenaen er Sportpaleis som er blant de fem mest brukte konsertarenaene i hele Europa hvert eneste år!

Sportpaleis
Schijnpoortweg 119, 2170 Antwerpen, Belgium

Billetter: WorldTicketShop

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *