Santana konsert i Brussel

SantanaEn herlig nyhet til de som er i Brussel den 1 juli og som er tilhengere av flott musikk… Santana kommer til Brussel og til Palais 12, og du er herved invitert til å få med deg begivenheten.strong>

Vi har selvfølgelig ikke gratis billetter til konserten, men du har i det minste mulighet til å få med deg konserten, så alt du trenger er billetter, og det kan du kjøpe hos WorldTicketShop, du finner lenken litt lenger ned i teksten.

Santana er karen som fikk sitt gjennombrudd på slutten av sekstitallet og på starten av søttitallet. Han har vunnet utrolig mange priser og han har også spilt sammen med drøssevis av andre kjendiser og artister.

Siden mars i 2015 er Santana på turne som ikke bare foregår i Europa, men han opptrer også i Florida, Miami og andre steder i USA, før han kommer til Europa for å fortsette. Han kommer dagen før konserten i Brussel til å opptre i Amsterdam i den fantastiske arenaen Ziggodome, så om du heller vil høre på Santana der kan du jo vurdere en dagstur til Amsterdam som ikke ligger så altfor langt fra Brussel.

Det er bare å lade opp i allefall og for billetter kan du bruke lenken nedenfor. God reise til Brussel og til Belgia og om du lurer på andre ting som skjer i Brussel er det bare å lese videre her i vår norske Brussel Guide!

Palais 12, Brussels Expo

Billetter: WorldTicketShop

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *