Titanic utstilling

Hvis du kommer til Belgia og til Brussel og er interessert i Titanic, kan denne utstillingen falle i smak. Her vil du nemlig se og høre om Titanic fra et nytt perspektiv, først og fremst sett med belgiske øyne og da med tanke på de 27 belgierne som mistet livet da Titanic sank.Titanic exhibition Utstillingen lar oss få innsyn i objekter som er blitt igjen fra de belgiske og passasjerer fra andre nasjoner. Her kan man se objekter som har blitt løftet opp fra havets dyp, parfymedåser, glass, porselen, objekter med White Star Line logo på og mye annet som gjør at Titanic kommer nærmere enn noen gang før.

Utstilligen pågår fra 31 mai og fram til 30 november i 2014 og steder for utstilligen er tilgjengelig hvis man betaler inngangsbilletten som er cirka 16 Euro for voksne. Kommer man som familie har de familiebillett til femti Euro som dekker to voksne og to barn.

Om du er en stor Titanic entusiast bør du dog legge turen til Belfast for å besøke Titanic museet der som er helt fenomenalt for entusiaster.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *