Shoppingtur til Maasmechelen fra Brussel

MaasmechelenEr du glad i å shoppe og kommer på besøk til Brussel, bør du absolutt vurdere en utflukt til Maasmechelen, et lite sted kjent i hele Belgia for sine shoppingmuligheter.

Det du finner her er et friluftskjøpesenterområde der du finner mer enn 100 forskjellige kjente merker fra hele verden. Det er ikke bare vanlige klær, men det er en type outlet senter som gjør at du også kan spare mye penger på en tur hit, mye likt Kildare Village utenfor Dublin.

Det finnes to muligheter å ta seg til Maasmechelen på. Du kan for eksempel reise på ekspress måten som sørger for transport til og fra senteret fra Brussel. Du kan også kjøpe litt dyrere pakker der gavekort er med i prisen og lignende. Turen til Maasmechelen fra Brussel tar cirka en time.

Hvis du blir med på en slik tur varer programmet cirka 4 timer og du kan både oppdage landsbyen Maasmechelen, og selvfølgelig shoppe en hel masse. Her finner du blant annet merker som Calvin Klein, a Ted Baker, Marlies Dekkes og Guess. Det finnes også mulighet for å spise, drikke og nyte livet på andre måter mens man er her.

Hvis du har lyst til å besøke dette senteret, kan du lese mer om turen og booke en slik tur her.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *