Utstilling om den tyske okkupasjonen av Belgia

Brussels in GermanDenne utstillingen er perfekt for de som er interesserte i Første Verdenskrig og som ønsker å bli bedre kjent med Belgia sin rolle under krigen, og mer om hvordan liver var i Belgia og Brussel under den tyske okkupasjonen.

Det var under den første verdenskrig som varte fra 1914 til 1918 at mer enn 9 millioner soldater mistet livet og over 7 millioner sivile ble drept. Dette er dermed en av de blodigste ting som har skjedd gjennom menneskehetens historie og i forbindelse med hundreårsjubileet for starten på første verdenskrig blir denne utstillingen arrangert i Belgias hovedstad Brussel.

Denne utstillingen handler først og fremst om hvordan innbyggerne i Belgia prøvde å overleve etter at den tyske okkupasjonen var et faktum. Her kan man finne dokumenter fra den tida, bilder, postkort, karikaturer og gjennom disse får man et innblikk i det hele.

Denne utstillingen er tilgjengelig fra 21 august i 2014 og helt fram til 3 mai i 2015 i Museum of the City of Brussel. Inngangsbilletten for voksne er 4 Euro.

Om du ønsker å vite mer om denne utstillingen, kan du finne mer informasjon her.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *