One Direction i Brussel 2015

One Direction i Brussel 2015Det blir mye sukker og svært så søtt når gutta i One Direction kommer til Brussel i 2015. Litt i søteste laget for mange, men for enda flere er det akkurat en passe mengde med sukker, noe som gjør godt for energinivået i kroppen, skaper endorfin og gjør en svært så glad. Om det er deg bør du ikke gå glipp av når Niall Horan, Zayn Malik, Liam Payne, Harry Styles og Louis Tomlinson kommer til Brussel den 13 juni i 2015..

One Direction er et perfekt eksempel på hvor god rampe X Faktor og andre talentshow kan være. De vant ikke engang konkuransen, men allikevel har de oppnådd en større popularitet enn muligens noe annet band og gruppe har opplevd på grunn av slike programmer.

Deres nyeste album som har navnet Four og det er nok det som er i fokus når de reiser på sin On The Road Again turne i 2015. De kommer til å besøke mange byer rundt i Europa, blant annet Oslo, Helsinki, London, Belfast og Dublin.

Konserten med One Direction i Brussel blir arrangert den 13 juni på King Baudouin Stadion. Billetter til denne og alle de andre One Direction konsertene kan du få tak i hos WorldTicketShop.

Kos dere på konsert og god reise til Brussel. Glem ikke at du finner masse annen matnyttig informasjon om Brussel her i vår norske Brussel Guide!

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *