En utstilling om Jean Portaels

PortaelsEn ny og spennende utstilling vil snart åpne i det Det Kongelige Kunstmuseet i Brussel. Denne utstillingen handler om den belgiske kunstneren Jean Portaels.

Portaels ble født i 1818 og levde helt fram til 1895. Han er kjent for å være en av de mest innflytelsesrike kunstnerne i Belgia på 1800tallet og denne utstillingen går under navnet «Portaels and the call of the Orient.» Her får du mulighet til å bli bedre kjent med maleren og hans aller mest kjente verker, først og fremst hans tidlige dager som kunstner.

Portaels gjorde flere reiser til Orienten mellom 1845 og 1847 og det er verker fra denne tiden som først og fremst vil være i fokus på utstillingen.

Høres det kanskje litt spennende ut? Da er dette en flott mulighet til å besøke et svært populært museum i Brussel. Utstillingen åpner den 10 februar og vil være tilgjengelig helt fram til 31 mai, den siste dagen i det som forhåpentligvis blir en flott mai måned.

Museet er åpent fra 10.00 til 17.00 mellom tirsdag of fredag, mens det på lørdag og søndag er åpent fra 11.00 til 18.00. På mandager er museet stengt.

Royal Museums of Fine Arts of Belgium
Rue de la Régence / Regentschapsstraat 3, 1000 Brussels, Belgium

For mer informasjon om museet og utstillinger der, trykk her!

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *