Mariah Carey i Brussel

Mariah Carey i BrusselI mars 2016 kommer Mariah Carey til Brussel for å ha en konsert i Forest National som er en svært populær konsertarena i Brussel. Om du har lyst til å få med deg konserten er det fremdeles mulig å kjøpe billetter.

Noen vil påstå at Mariah Carey ikke er den samme gamle og at hu kanskje har lagt på seg noen kilo, men stemmen hennes er fremdeles helt fantastisk og den er absolutt verdt å få med seg. Du kan kjøpe billetter til denne konserten hos WorldTicketShop. Billettene du får tak i der er såkalte second-hand billetter som er perfekte når alt annet er utsolgt, for da finner du billetter til denne og alle andre Mariah Carey konserter i Europa i 2016 på den siden.

Om du ikke har hørt på sangene på hennes siste album enda som heter #1 To Infinity kan du kjøpe dette albumet som .mp3 eller på CD eller vinyl hos Mariah Carey album on Amazon.com.

Vi håper du får en flott reise til Brussel og om du trenger tips til andre ting å gjøre i Brussel eller kanskje bare vil vite mer om byens severdigheter og aktiviteter, er det bare å lese videre rundt her i vår norske Brussel Guide!

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *