Belgia – Israel

Den 13 oktober er det the end for de fleste lag som er med i EM kvalifiseringen, men for noen er dette starten på oppladingen til EM, mens for andre er dette kvelden som forteller at de må ut i en ekstra kamp for å finne ut hvem som faktisk kommer til EM. For Belgia er EM noe de absolutt bør nå, men det kommer litt ann på matchene som blir spilt i forkant hvordan Belgia faktisk må gjøre det i denne kampen for å komme seg til EM.

Belgium vs Israel

Men, høyst sannsynlig vil Belgia komme til denne kampen med behov for tre poeng, og da trenger de også din støtte. Det er kanskje ikke tilfeldig av Belgia er blant de beste lagene i verden i følge FIFA sin rankingliste, de har tross alt store stjerner fra Premier League i troppen sin som Fellaini, de Bruyne, Lukaku, Hazard og Kompany. På papiret bør dette derfor bli en grei Belgia seier, men alt kan skje i EM kvalifisering, og det synes også ved det faktum at per dags dato leder Wales denne gruppa, en stor overraskelse i seg selv.

Kampen blir spilt 20.45 på King Baudouin Stadium, så om du skulle være i byen og ha lyst til å få med deg denne matchen, er det bare å skaffe seg billetter og glede seg til det som kommer til å bli et fyrverkeri av en fotballkamp, forhåpentligvis!

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *