Anderlecht – Manchester United [Kvartfinale i Europaligaen]

Den 13 april kommer det ærverdig besøk til Brussel, for da kommer heltene fra Manchester til byen for å spille kvartfinale i Europaligaen mot Anderlecht.

Belgisk fortball lever i en skikkelig opptur, og med to lag i kvartfinale i Europaligen denne sesongen kommer det til å bli spennende dager den 13 og den 20 april. På disse dagene blir nemlig kvartfinalene i Europaligaen spilt, og på begge dagene kommer Anderlecht og Genk til å spille fotball. Anderlecht begynner hjemme mot Manchester United den 13 april, mens Genk starter borte mot Celta Vigo. Om du er i Belgia og kommer for å se Anderlecht mot Manchester United den 13 april og blir i byen i over en uke, kan du enkelt reise til Genk for å se returkampen deres mot Celta Vigo en uke senere. Genk ligger under 100 kilometer fra Brussel, så med bil er det en tur som tar litt over en time.

Anderlecht mot Manchester United
Review News / Shutterstock.com

Kampen mellom Anderlecht og Manchester United starter 21.05 den 13 april, og om du ønsker å være der kan du kjøpe billetter til kampen hos Viagogo. Om du heller vil se kampen på TV-en din hjemme, kanskje på Chromecast, Apple TV, mobil eller på datamaskin, kan du lese mer om hvordan du ser Europaligaen på nettet her.

Kan Anderlecht slå Manchester United?

Svaret på det spørsmålet er definitivt ja. Manchester United er ikke så suverent gode, og Anderlecht er på ingen måte dårlige. Kombinasjonen betyr altså at vi har stor tro på Anderlecht, og vi blir ikke overrasket om denne kampen ender med en 2-1 seier til Anderlecht (dog 2-0 hadde vært mye bedre).

Når du først kommer til Brussel oppfordrer vi deg til å besøke de spennende severdighetene i byen, og du kan selvfølgelig lese mer om disse og mye mer her i vår norske Brussel Guide.

Er du ikke så stor tilhenger av Anderlecht (eller Manchester United), er det enkelt å reise til Amsterdam fra Brussel der det blir spilt kamp mellom Ajax og Schalke 04 den 13 april i stedet.

 

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *