Hjem Events - Norsk Brussel Guide Konserter Olivia Rodrigo konserter i Antwerpen i 2024
Olivia ROdrigo

Olivia Rodrigo konserter i Antwerpen i 2024

Olivia Rodrigo er en kjent sanger og skuespillerinne som fikk berømmelse i 2021 med hitlåten «Drivers License.» Musikken hennes resonerer med mange, da den dykker ned i temaer som kjærlighet og hjertesorg. Foruten hennes musikalske talent, er Olivia anerkjent for sin rolle i Disney TV-showet «High School Musical: The Musical: The Series.»

Mens du utforsker Brussel, bør du vurdere å ta en pause fra sightseeing for å nyte hennes kommende konserter i nærliggende Antwerpen. Det er en fantastisk mulighet til å oppleve hennes liveopptredener og fordype deg i byens pulserende kulturliv. Sannheten er at mange kjente kunstnere bestemmer seg for å besøke Antwerpen i stedet for Brussel når de kommer til Belgia. Nok et eksempel på en artist som skal spille i Antwerpen i stedet for Brussel i 2024, og det er mange andre artister vi kan legge til listen. Men siden Antwerpen er lett å besøke ved hjelp av jernbanesystemet i Belgia, er dette bare en velsignelse, da det gir deg en unnskyldning for å se og oppleve enda mer av Belgia i løpet av dine dager i Brussel.

Olivia Rodrigo Antwerpen 2024

  • Datoer: 21 mai og 22 mai
  • Plassering: Sportpaleis
  • Billetter: Viagogo

Du kan kjøpe billetter til begge Olivia Rodrigo-konsertene i Antwerpen ved å bruke lenken over. Hvis du ikke kan være der i Antwerpen for de to konsertene i mai, så kanskje du kan reise til Amsterdam i stedet hvor hun vil synge på mai 24 og 25 mai.

Du kan lese mer om andre konserter og arrangementer i Brussel og Antwerpen i vår kalender i Brussel. Leter du etter et hotell i Antwerpen? Se på kartet nedenfor for å finne gode tilbud på overnatting i Antwerpen.

Hotellene og leilighetene på kartet er ovenfor i nærheten av konsertstedet (Sportpaleis) hvor Olivia Rodrigo skal opptre i Antwerpen. Som et resultat er de ideelle for de som ønsker overnatting på en god beliggenhet i Antwerpen nær byen og det populære konsertstedet.

Dato

mai 21 - 22 2024
Utløpt!

Tid

Hele dagen
Kategori

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *