Spørsmål og svar

question about brusselsHar du et spørsmål om Brussel? Vi kan ikke love deg et svar, men om du stiller ditt spørsmål kommer du i allefall litt nærmere muligheten til å finne et svar.

Kanskje ditt spørsmål handler om kollektivtransport i Brussels, eller kanskje du er mer interessert i åpningstider for butikker og priser? Andre lurer på hvilket hotell som er det beste eller billigste i Brussel, eller hvor mye inngangsbilletten koster til forskjellige sevedigheter i Brussel. Om det er noe av dette, eller kanskje noe helt annet er det bare å spørre, så skal vi forsøke å svare.

For å stille ditt spørsmål er det bare å skrive en kommentar i bunnen på denne siden med ditt spørsmål, så skal vi forsøke å svare så fort som mulig!

Andre spørsmål om Brussel

[RSSImport display=»50″ feedurl=»http://www.brusselguide.no/category/sporsmal-og-svar/feed» before_desc=»» date=»true» ]

5 thoughts on “Spørsmål og svar

 1. Tanja says:

  Hei! Jeg har en layover I Brussel fra kl 6 om morran til 15 om ettermiddagen. Ønsker å bruke dagen til først å få meg en god frokost og så shopping. Hvor er det åpent tidlig på morgenen? Først til å spise frokost, og så når åpner butikene (kjedebutikkene I byen) sånn generelt?

 2. Marianne H. says:

  Hei. Vil er 4 damer som skal til Brussel i september. Vi vurderer å leie sykler og sykle fra der vi bor i 10, rue des Colonies til Atomium. Er dette en veldig trafikkert vei – finnes det f.eks. sykkelstier? Eller vil du ikke råde oss å sykle her? Takknemlig for en tilbakemelding.
  M.v.h.
  Marianne H.

  • Brussels Guide says:

   Heisann! Brussel gjør sitt beste for å være en sykkelvennlig by, noe som betyr at det finnes mange sykkelstier, egne sykkelveier og lignende, men samtidig er det en veldig trafikkert by, så det er litt hipp som happ, men i utgangspunktet går det relativt greit å ta seg rundt i Brussel med sykkel, så om man liker å sykle er dette anbefalt. Om man derimot er litt bekymret for å sykle i storbyer, fungerer kollektivtransporten helt toppers!

 3. Harald says:

  Jeg er leit etter å kjøpe en brukt sykkel i Waterloo/Brussel. Noen som vet hvordan eller hvor? Finnes det noen forum for brukte sykler?

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *