Hvilket er det beste hotellet i Brussel?

Den belgiske hovedstaden Belgia blir ofte besøkt av statsfolk, businessmenn og businessdamer, ektepar, kjærestepar og mange andre grupper med mennesker. Hvor bør man bo når man besøker Brussel? Hvilket er det beste hotellet i byen?

Det er litt mer enn 10 hoteller i Brussels med fem stjerner, noe som gjør det til en ganske grei by å få oversikt over. Mens byer som Praha og Paris ligger på rundt 40 hoteller med fem stjerner, er det mye færre å velge mellom her. I tillegg er det slik at de fleste av disse hotellene ligger relativt godt utenfor indre sentrum (området rundt Grote Markt), noe som gjør at til sist står valget mellom de tre svært sentrale hotellene; Rocco Forte Hotel Amigo, Windsor Royal og Le Meridien.

Rocco Forte Hotel Amigo

Hvis vi selv skulle velge et hotell av de tre blir vinneren Rocco Forte Hotel Amigo. Dette er blant annet basert på at hotellet har fått utrolig mange gode tilbakemeldinger, og hvis vi følger den populære kulturen må vi jo bo der, det gjorde jo tross alt One Direction under dere konsertturne og besøk til Brussel i april 2014.

Dette hotellet er helt ideelt, for du går kun ut døren, og så er du midt i gryta. Her er det restauranter, kollektivtransport, shopping, sjokolade, vafler og alt man trenger i Brussel. I tillegg er det en svært bra Italiensk restaurant ved navnet Bocconi på innsiden av hotellets vegger. Fra taket får man en flott utsikt utover Brussel.

Det som er litt negativt er at Internett koster 20 Euro i døgnet, noe som er svinedyrt egentlig, spesielt med tanke på at mange hoteller nå gir dette gratis til alle sine besøkende.

Rocco Forte Hotel Amigo
Rocco Forte Hotel Amigo

So du forstår er dette et fantastisk hotell, og trenger du et herlig hotell i Brussel er dette det perfekte valget.

Du kan trykke på lenka nedenfor for å sjekke priser og om du blir begeistret booke deg et rom på dette hotellet. Om du derimot heller vil bo på et annet fem stjerners hotell sentralt i Brussel, med gratis trådløst internett, da kan du reservere rom på Windsor Royal i stedet. Eventuelt kan du sjekke prisene på begge, og reservere der du synes det er billigst!

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *