Julemarked i Brussel i 2018

Belgia er godt kjent for sin fantastiske sjokolade, for sin deilige øl, og ikke minst, supersøte og sprøe og knasende vafler. Hvorfor ikke kombinere disse tre tingene med en herlig førjulsreise til Brussel for å få med deg byens julemarkeder?

Mens det mest kjente julemarkedet i London heter Winter Wonderland og befinner seg i Hyde Park, er det kjente julemarkedet i Brussel kalt Winter Wonders. Dette er virkelig et vidunerlig sted, bare se på bildet nedenfor for å få et lite inntrykk av hvordan julemarkedsstemningen er i Brussel.

Julemarkedet i Brusser åpner den 30 november i 2018, og vil holde seg åpne fram til den 6 januar i 2019. Det er altså et relativt langvarig marked man kan få med seg i Brussel, og det befinner seg ikke bare på ett sted i byen.

Christmas markets in Brussels
Julemarked i Brussel – Av CRM / Shutterstock

Den viktigste plassen i sentrum av Brussel er Grand Place. Her finner du selvfølgelig også deler at julemarkedet, altså Winter Wonders. Men, går du til området rundt børsen (Bourse), vil du finne enda mer boder og spennende julemarkedsaktiviteter å få med deg. Men, det er heller ikke alt. Det er også deler av Winter Wonders som befinner seg på andre steder, som den store skøytebanen ved Place de la Monnaie, det fantastiske pariserhjulet og annen moro på Place Sainte-Catherine, og så er det andre ting som foregår på Marché aux Poissons. Her har du altså veldig mye å se fram til når du besøker Brussel før jul i 2018.

Totalt vil det være over 200 boder som byr på produkter du kan kjøpe. Her får du tak i mye du kan spise og drikke, samtidig som du får kjøpt litt julegaver, håndlagde produkter, og andre søte og gode produkter.

Hva venter du på? Det er bare å bestille flybilletter til Brussel umiddelbart!

Når du først kommer til Brussel anbefaler vi at du ser deg videre rundt i vår norske Brussel Guide for mer informasjon om byen og hva den har å by på. Glem for all del ikke at det også er enkelt å reise rundt i Belgia, og Brugge er en by man definitivt bør få med seg når man først besøker nasjonen.

Vil du vite mer om Brussel er det også lurt å følge oss på Facebook, samt å følge vår profil på Twitter.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *