Julemarked i Brussel i 2015

Vi har hatt mange besøkende i det siste som har vært svært ivrige etter å finne ut når årets julemarked blir arrangert og nå er datoene endelig her. Er du heldig kommer du til Brussel i perioden mellom 27 november og 3 januar for det er da det skjer, det årlige Winter Wonderland!

Julemarked i Brussel i 2015

Julemarkedet i Brussel er et fantastisk flott marked som foregår på flere steder rundt i byen. Du kan lese mer om selve julemarkedene i Brussel på den følgende siden, men det viktigste har du allerede fått med deg og det er datoene for markedet. De viktigste stedene å besøke i denne perioden er Grand-Place, området rundt Bourse, Place Sainte-Cathrine og Marche aux Poisson.

På markedene kan du kjøpe alt mulig rart, du kan reise med pariserhjul som du ser på bildet ovenfor og kan selvfølgelig også drikke litt deilig varm vin!

Om du heller skulle ha lyst på litt julestemning uten å reise til Brussel kan du selvfølgelig se på Love Actually online eller på TV (den går jo på TV opptil flere ganger i løpet av jula), men vi vil nok helt klart anbefale en tur til Brussel i stedet!

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *