Julemarked i Brussel i 2016

Jula nærmer seg og da er det på tide å besøke julemarkeder rundt i Europa. Hvorfor ikke legge turen til Brussel i 2016 for å besøke byens fantastiske julemarkeder?

Julemarkene i Brussel kalles i 2016 offisiellt for Winter Wonders. I tidligere år har de hatt navnet Winter Wonderland, og sannheten er at både Winter Wonders og Winter Wonderland beskriver julemarkedene i Brussel veldig godt. Dette er nemlig ikke bare julemarked, men det er en fantastisk stemning i hele området. Her er det ikke bare boder du kan besøke, men du kan også kjøre med pariserhjul og med karuseller, nyte vakker musikk og selvfølgelig spise deilig mat, drikke godt og kjøpe med deg souvenirer og andre håndlagde ting hjem.

I 2016 kommer julemarkedene i Brussel til å åpne den 25 november og de vil være åpne helt fram til 1 januar i 2017. Det er altså en fantastisk mulighet til å besøke Brussel, og om du ikke kommer før jul kan du jå feire nyttår i Brussel og fortsatt få med deg markedet. Og da kan du jo for eksempel besøke julemarkedet i Krakow før jul, og så kommer du til Brussel etter jul for å få med deg to markeder i 2016.

Julemarked i Brussel i 2016
Julemarkedene i Brussel er rett og slett fantastiske

Julemarkedene i Brussel består av

  • over 200 boder der du kan kjøpe mat, drikke og drøssevis av håndlagde souvenirer,
  • en liten park med karuseller, pariserhjul og mer,
  • en skøytebane for de som vil stå på skøyter,
  • og et stort juletre på Grand-Place midt i sentrum.

Du har vel skjønt det etter å ha lest denne artikkelen og sett på bildet ovenfor at du bør legge turen til Brussel i år for å få med deg dette markedet.

Vi ønsker deg en riktig god tur og har du spørsmål eller kommentarer er det bare å bruke kommentar feltet nedenfor.

Christmas markets in Brussels 2016

Datoer: 25 november – 1 januar

Sted: midt i sentrum

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *